با دویدن روی دستگاه دو ثابت با افسردگی بجنگید

خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران

پژوهشگران توصیه می‌کنند که با دویدن روی دستگاه دو ثابت (Treadmill) می‌توانید با افسردگی مبارزه کنید.

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا،‌ در دو تحقیق جدید درباره ورزش کردن و شرایط خلقی به مساله زمان توجه شده است.

در تحقیق اول معلوم شد که پیاده‌روی سریع‌تر از برخی داروها علایم بیماری افسردگی را کاهش می‌دهد. در تحقیق بعدی مشخص شد که مزایای روانی ورزش کردن با ترک تمرینها خاتمه می‌یابد. در تحقیق اول که نتایج آن هفته گذشته در مجله انگلیسی اسپورت مدیسین منتشر شد، 12 فرد مبتلا به افسردگی خفیف و شدید به انجام تمرین‌هایی با راه رفتن روی دستگاه دو ثابت به مدت 30 دقیقه در روز ترغیب شدند.

محققان مرکز پزشکی بنجامین فرانکلین در برلین گزارش دادند که علایم افسردگی در این افراد تنها 10 روز پس از انجام تمرینها حدود یک سوم کاهش یافت. پنج نفر از بیماران نیز شاهد کاهش شدت بیماریشان تا 50 درصد بودند.

به گزارش ایسنا، محققان ضمن اذعان به محدودیتهای چنین تحقیق در خبری متوجه شدند که تمرینات ایروبیک ظاهرا سریع‌تر از بیشتر داروهای ضد افسردگی عمل می‌کنند که معمولا دو تا چهار هفته طول می‌کشد تا تاثیر بگذارند.

بنابراین تمرینهای ورزشی را می‌توان جانشینی برای درمان بیمارانی دانست که دارو درمانی برای آنها موثر نبوده است.

در تحقیق بعدی که نتایج آن ماه گذشته در مجله آمریکایی اپیدمیولوژی منتشر شد، داده‌هایی استخراج شده بود که طی دو دهه درباره گروهی متشکل از حدود 2 هزار نفر از ساکنان رانچو برناردو در نزدیکی سن دی گو گردآوری شده بود. در آزمایشی که اولین بار بین سالهای 1984 تا 1987 روی اعضای گروه صورت گرفت، معلوم شد؛ افرادی که حداقل سه نوبت در هفته ورزش می‌کردند، افسردگی کمتری داشتند و این یافته با نتایج تحقیق دیگری سازگار بود که بر اساس آن ورزش کردن نگرش افراد را مثبت‌تر می‌کند.

در اواسط دهه 90 بار دیگر تقریبا نیمی از افراد گروه اولیه بررسی شده ارزیابی شدند.

محققان دانشگاه کالیفرنیا در سن دی گو، گزارش دادند: افرادی که هم چنان به طور منظم تمرینهای ورزشی را ادامه داده بودند، احساس نشاط بیشتری می‌کردند، اما افرادی که تمرینهایشان را رها کرده بودند، اعلام کردند که علایم افسردگی در آنها به همان شدت افرادی است که هرگز ورزش نکرده بودند.

بر اساس این گزارش، دکتر دونا کریتز – سیلور استین، نویسنده اصلی این تحقیق چنین نتیجه گیری می‌کند که اگر انجام دادن تمرینهای ورزشی را رها کنید، هیچ تضمینی وجود ندارد که در آینده از خلق افسرده در امان بمانید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد