خبرگزاری دانشجویان ایران - تبریز
مصرف قهوه، چای پررنگ، الکل و ادویه باعث تشدید و بروز بیماری زخم معده میشود.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجان شرقی، مصرف زیاد غذاهای ترش، شور، میوه و سبزیجات خام و برنج نیز در ازدیاد ترشح اسید معده و سوزش و دردهای معده و در نتیجه مزمن شدن و تورم آن دخالت دارد.
بر اساس این گزارش، مبتلایان به زخم معده و ناراحتی روده بهتر است از غذاهایی استفاده کنند که هضم آنها آسان و ساده بوده و باعث نفخ دستگاه گوارش نشود که از جمله این غذاها میتوان به غذاهای کبابی، انواع سوپ کم چرب، آب میوهها، نان و پنیر و ماست اشاره کرد.
به طور کلی استرس و فشارهای عصبی، داشتن گروه خونی o، میکروب هلیکوباکترپیلوری از عوامل تشدید کننده زخم معده است.
لازم به ذکر است که مصرف میوه و سبزی خام در افراد مبتلا به ناراحتی معده مضر است بنابراین باید میوه و سبزی را تا حد ممکن به صورت پخته مصرف کنند.