برنامه‌نویسان کشور می‌توانند نرم‌افزار دارای سرعت ابررایانه بنوی

تهران، خبرگزاری جمهوری اسلامی ‪۸۶/۱۰/۲۴‬
برنامه‌نویسان در کشور می‌توانند با استفاده از بستری که در دانشگاه علم و صعنت فراهم شده است، نرم‌افزاری با قدرت پردازش ابررایانه تولید کنند.

یکی از مجریان طرح این نرم‌افزار در دانشگاه علم و صنعت که "سی-شریفی" نامیه می‌شود، با بیان مطلب فوق گفت: فاز اول این نرم‌افزار در دانشگاه علم و صنعت تولید شده است، و به زودی در بهمن ماه فاز دوم آن نیز مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

"لیلا میرطاهری" روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار آی تی ایرنا افزود:
با اجرایی شدن فاز دوم این طرح برنامه‌نویسان کشور می‌توانند با استفاده از این نرم‌افزار اصلی و امکاناتی که دانشگاه علم و صنعت در اختیار آنها قرار می‌دهد، نرم‌افزارهای دارای قدرت پردازش بسیار بالا برابر با ابررایانه‌ها تولید کنند.

وی ادامه داد: این نرم افزار دارای کاربردهای مختلف است و به ویژه می‌تواند در صنایع نفتی و دفاعی مورد استفاده قرار گیرد.

مجری این طرح در خصوص مزیت آن توضیح داد: در برخی از سازمان‌ها به لحاظ امنیت اطلاعات نمی‌توانند برنامه نویسانی از خارج از سازمان متبوع خود به کارگیرند به همین دلیل ترجیح می‌دهند برنامه نویسان داخلی نرم افزارهای مورد نیاز آنها را تولید کنند که این بستر، مشکل مذکور را حل می‌کند.

میرطاهری بیان داشت: در نمایشگاهی که در هفته پژوهش برگزار شد، مشاهدات حاکی از آن بود که سازمان‌ها و دستگاه‌ها در این زمینه نیاز مبرمی دارند و بخش‌های بسیاری مخاطبان این طرح هستند.

فناوری راهبردی دستیابی به سرعت عمل ابررایانه‌ها با سود جستن از رایانه‌های شخصی(‪ (PC‬توسط
دکتر "محسن شریفی" رییس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت ایران، در آبان ماه سال جاری اعلام کرد که نخستین بار در جهان، فناوری راهبردی دستیابی به سرعت عمل رایانه‌ها با بهره‌گیری از رایانه‌های شخصی (‪PC)‬را ابداع کرده و ساخته است.

به گفته شریفی، این نرم‌افزار که آن را "سی- شریفی" نامیده‌اند، با هزینه‌های بسیار پایین توان پردازشی سه برابر سرعت ابررایانه‌های بسیار گران و پیچیده را دارد.

به گفته وی، این نرم‌افزار سیستمی بنیادین است که برای نخستین بار در جهان، با ورود به هسته سیستم عامل رایانه‌ها و از طریق هم‌بند کردن شماری کامپیوتر شخصی ایجاد شده است.

شریفی چندی پیش گفته است: این سیستم در سازمان هواشناسی کشور با هم‌بندی ‪ ۸‬رایانه شخصی اجرایی شده و توانسته است برخی محاسبات بسیار سنگین داده‌های هواشناسی دریافتی از ماهواره‌ها در پیش‌بینی وضع هوا را که با فناوری موجود، ‪ ۶۵‬دقیقه بطول می‌انجامید، در ‪ ۱۶‬دقیقه انجام دهد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد